busreizen‎ > ‎2012‎ > ‎

5 daagse busreis naar Etten-Leur

Van 7 tot 11 mei 2012 zijn we met 23 gasten en de chauffeur en Tiny naar Etten-Leur geweest in hotel het Witte Paard.
Eerst hebben we in Elst koffie en gebak gehad. Daarna zijn we naar Tilburg gereden waar we bij Restaurant Riddershof de koffietafel hebben gebuikt. Dit was in een oude stokerij heel leuk. Toen naar het witte paard. Koffers uitgeladen en de sleutel van de kamers aan de gasten gegeven.
Op dinsdagochtend hadden ze vrij en 's middags met de paardentram door Breda gegaan. Geweldig met mooie Friese paarden voor de tram.
Dinsdagavond kwam een mevrouw een heel leuk verhaal vertellen.
Woensdagochtend zijn we in Etten-Leur naar een aspergekwekerij en wijnmakerij geweest geweldig interessant om te zien hoe het allemaal wordt gemaakt. 's Middags zijn we in Den Bosch een uur wezen varen door de stad. Heel leuk.
Donderdagavondmiddag zijn we een mooie route gaan rijden met een gedeelte door België heen.
Donderdagavond hebben we een koor gehad dat bestond uit ongeveer 40 personen. Zij zongen allemaal liedjes die we mee konden zingen heel leuk. De sfeer was geweldig goed.
Vrijdagmorgen de koffers gepakt en in de bus gezet. Om half 12 werden de asperges die de gasten hadden gekocht, nog even vers gebracht. 's Middags na de lunch weer in de bus en toen nog naar een Hortensiakwekerij in Enst. Daar hebben we uitleg gekregen hoe de Hortensia wordt gekweekt en natuurlijk hebben verschillende gasten een Hortensia meegenomen.
Al met al hebben we een geweldige 5 daagse gehad.
In oktober gaan we weer en dan richting Hellendoorn.