busreizen‎ > ‎

alles over busreizen

Wijkpost de Schakel is een ontmoetingscentrum voor volwassenen en ouderen. Al meer dan 30 jaar. We organiseren allerlei activiteiten, en sinds vele jaren dus ook busreizen. Dat kwam gewoon op ons pad, als ontmoetingscentrum. 
En over het algemeen is iedereen erg tevreden, dus waarom niet. 
We verzorgen iedere maand een geheel verzorgde dagtocht naar vaak boeiende bestemmingen en twee maal per jaar een vijf-daagse reis. Zodat u eens even er helemaal uit bent.  

Wijkpost de Schakel is een begrip in de regio. De meer dan tienduizend bezoekers per jaar bieden we een plek van ontmoeting, gezelligheid, en ook activiteit en cursussen. Daarvoor zijn zo’n 35 vrijwilligers in touw. En ze doen dat met veel plezier. We zijn een stichting; mogen dus geen winst maken, en dat willen we ook helemaal niet. Er is een basissubsidie van de Gemeente Gooise Meren. Onze activiteiten moeten dus kostendekkend zijn. En dan ook niet meer dan dat. Onze busreizen zijn scherp geprijsd; we werken met professionele bedrijven (busbedrijven, horeca, etc) en met een vrijwillige reisleiding. Gewoon omdat het leuk is. 

Zes keer per jaar verzorgen we een dagtocht. Tochten van een volle dag naar een aantrekkelijke bestemming en alles inclusief koffie, thee, lunch. Op de achterpagina van deze folder ziet u enkele bestemmingen voor dit najaar. 
Krijgt U een indruk. 
Er zijn nooit lange ritten, zonder dat ze onderbroken worden met pauzes en er wordt geprobeerd zoveel mogelijk mooie routes te rijden. Dus weg van de snelweg, zeg maar. 
Twee keer per jaar organiseren we een vijfdaagse reis. Ook dan blijven we binnen Nederland op één standplaats in een ordentelijk hotel. Er is iedere dag wel wat te doen voor de reizigers; excursies zijn inbegrepen evenals alle maaltijden, koffie en thee onderweg. Alleen die borrel voor het slapengaan durfden we niet hoofdelijk om te slaan. Dus die betaalt u zelf. 

We zijn er voor Naarden en omgeving en hebben dus opstapplaatsen in Naarden: Midden op de Keverdijk (voor de Plus), bij het Ravelijn en bij de Veste. Hoe makkelijk wilt U het hebben ? We vertrekken meestal zo rond half negen en zijn rond zes uur weer terug. Vermoeid en verzadigd.

Nogmaals: we bieden deze reizen aan omdat we het leuk vinden. Leuk om met mensen samen dingen te doen. Dat U het daarbij naar uw zin heeft is dus vanzelfsprekend. Zonder tevreden reizigers geen tevreden vrijwilligers. Kortom: We zorgen voor een reis waar u tevreden over kunt zijn. Wat kun je er nog meer over zeggen ?

Zomaar een dag meegaan met zo’n busreis. We kunnen ons voorstellen, dat U nog vragen heeft. Bij voorbeeld over de mate van zorg die we kunnen leveren en of de wel rollator mee kan. Of zo’n reis voor U wel haalbaar is of juist te weinig actief. Bel gewoon eens met onze reisleidster / organisatrice / bestuurslid en veel meer voor overleg:  Tiny van der Horst op 035 - 6949312