cursussen‎ > ‎computercursussen‎ > ‎

persbericht

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PERSBERICHT

SAMENWERKING COMPUTERCURSUSSEN WIJKONTMOETINGSCENTRA NAARDEN EN BUSSUM

Vertegenwoordigers van de wijkontmoetingscentra De Palmpit uit Bussum en Bellefleur en de Schakel uit Naarden zijn bijeen geweest om de verschillende computercursussen, die in de verschillende centra worden gegeven, op elkaar af te stemmen. Dit heeft geleid tot de volgende afspraken:

De Palmpit blijft beginners-, vervolg– en herhalingscursussen geven op Windows 7. Zij hebben de voorkeur voor cursisten die het liefst op desktop PC willen werken. Cursisten die met hun eigen laptop willen werken worden geadviseerd de cursus te doen bij de Schakel. Cursisten kunnen daar les krijgen op hun eigen laptop.

Bij de Schakel worden beginners- en vervolgcurssusen gegeven.

Cursisten die na de cursus digitale fotografie (wat doe ik met mijn digitale foto's) meer willen weten van het programma Picasa, worden ook doorverwezen naar de Schakel. Daar wordt de cursus foto's bewerken en beheren met Picasa gegeven.

WOC Bellefleur stopt met cursussen op Windows systemen. Nieuwe cursisten die een cursus willen hebben op deze systemen worden doorverwezen naar de Palmpit of de Schakel.

Bellefleur start een nieuwe cursus op tablets (Android). Cursisten nemen zelf hun eigen tablet mee (Androïd 4.0 of hoger). De Palmpit zal de cursussen I-pad blijven geven.

Verder zullen er in Bellefleur “lezingen” worden gegeven voor Windows 8. 

Voor meer informatie over de cursussen in De Palmpit, Bellefleur en de Schakel kijkt U op hun websites:

www.depalmpitbussum.nl
www.wijkpostdeschakel.nl
www.wocbellefleur.nl

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- EINDE PERSBERICHT