Spreekuren

Wijkpost de Schakel biedt onderdak aan verschillende wijkgerichte instellingen om er ten behoeve van de bewoners spreekuren te houden.

Spreekuren zijn iedere 2e en 4e dinsdag van de maand tussen 11.30 en 12.30 uur. (Zie de actuele agenda op de Homepagina)

MEE:

Heeft u vragen over zorgtaken, opvoeding, onderwijs, wonen, werk of inkomen? Of loopt u vast MEE denkt met u mee en geeft informatie en advies, zodat u zelf weer verder kunt. https://www.mee-ugv.nl/

Wijkcoaches:

De wijkcoaches zijn wijkverpleegkundigen van de Amaris – en Vivium Zorggroep en sociaal werkers van Versa Welzijn. U kunt bij hen terecht met vragen, ideeën of zorgen op het gebied van zorg en welzijn. Samen kijken wij wat zorgbehoeften en kansen zijn, welke acties er eventueel moeten worden ondernomen en welke weg bewandeld kan worden. https://gooisemeren.nl/mijn-wijk/wijkcoaches/

Wijkagent:

De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij of zij signaleert sociale problemen, kleine criminaliteit, milieu en verkeer en speelt hierin een adviserende rol. De wijkagent signaleert, adviseert en regisseert en kan daarbij worden ondersteund door het basisteam.
https://gooisemeren.nl/veiligheid/wijkagenten/

Buurtplatform:

Het Buurtplatform zet zich in voor de wijken Keverdijk, Thijssepark en Vierhoven. Ze initiëren of stimuleren activiteiten in de buurt en we werken samen met de gemeente om ideeën over verbeteringen in de buurt te realiseren.

Waarmee kunt u bij ons terecht?

Vragen, ideeën en zorgen vanuit de wijk kunnen besproken worden;

Alle professionals op een plek;

Korte lijnen, professionals helpen om de juiste weg verder te vinden.

https://www.buurtplatformktvnaarden.nl/

Het buurtplatform heeft ook spreekuur op de vierde dinsdag van de maand van 20 tot 21 uur.