Over ons

Welkom op de site van Wijkpost De Schakel!

De Schakel is een ontmoetings- en activiteitencentrum voor alle bewoners van Naarden en in het bijzonder voor bewoners van de wijken Keverdijk, De Vierhoven en het Jac. Thijssenpark. Er worden creatieve avonden, cursussen en bijeenkomsten gehouden in alle soorten en maten.

Wie We Zijn

Stichting Wijkpost de Schakel is een vrijwilligersorganisatie met ANBI status en al meer dan 30 jaar een Naardens ontmoetingsplek; vooral voor bewoners uit Vierhoven, De Keverdijk en het Jac. P. Thijssepark. 

We bieden een breed scala aan activiteiten, zowel gewone koffie-ochtenden als naaicursussen, bingoavonden, diners en meer. 

Voor de organisatie en uitvoering van alle activiteiten en andere werkzaamheden hebben we gelukkig 40 zeer betrokken en enthousiaste vrijwilligers. We zijn een non profit organisatie en draaien puur op subsidie van de gemeente en opbrengsten van de activiteiten. Dit is puur om de kosten te dekken, wij maken geen winst. 

 

Naast alle vrijwilligers heeft de Schakel ook een bestuur. Deze bestaat uit vier vrijwilligers. Zij nemen alle grote beslissingen omtrent de Schakel. 


Het bestuur van de wijkpost bestaat uit:


Eduard Drost, voorzitter

Jeanette de Brauwer, secretaris

Rob Bovendeerdt, penningmeester

Tiny van der Horst, vice-penningmeester en algemeen bestuurslid


Het bestuur wordt ondersteund door Herman de Hollander, die tevens vrijwilligerscoördinatie doet. (betaald 5 uur per week)


Wat we willen 

Het belangrijkste doel van de Schakel is een ontmoetingsplek zijn voor de wijk. 

Om het ontmoeten en bijeenkomen te vergemakkelijken zouden we maar al te graag vaker open zijn. Maar om dat mogelijk te maken hebben nieuwe ideeën nodig, nog meer activiteiten, maar vooral meer vrijwilligers.

Bent u goed in Spaans of Frans of een andere taal? En wilt u dat graag aan anderen leren? Meldt u dan nu aan als vrijwilliger! Of zou u graag andere activiteiten willen begeleiden? Dat kan! Wij staan open voor alle nieuwe ideeën.

Wilt u vrijwilliger worden? Meld u dan snel aan.